fbpx
Logo Ruginescu

Experți în debitare decorativă. Producem garduri, porți, balustrade traforate și decorațiuni

Instagram
Ploiești, Prahova, Rudului 262 0728 455 871

Regulament campanii reduceri 40% la toată gama de grătare

  /  Regulament campanii reduceri 40% la toată gama de grătare

Articolul 1.Organizatorul campaniilor de reduceri

 

Art.1.1. Campaniile de reduceri si/sau promotionale, sunt organizate de S.C. LUDO METALLUM S.R.L. cu sediul social in com Tomsani, sat Loloiasca nr. 78, jud. Prahova, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J29/1799/2018, cod unic de inregistrare RO39847974.

 

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniilor promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

 

Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniilor, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii.

 

Art.2.1. Campania promotionala REDUCERI 40% LA TOATA GAMA DE GRATARE se desfasoara numai in ziua de 01.04.2022 pe site-ul https://www.ruginescu.ro

 

Articolul 3. Produse participante la campanie

 

Art.3.1. Obiectul campaniilor il reprezinta:

Gratar FIX 1500 = 1 buc;

Gratar CAMPING 1 = 20 buc;

Gratar PRISMA 3 = 10 buc;

Gratar ATLAS = 5 buc;

Gratar KAZAN = 5 buc.

 

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

 

Art.4.1. De aceste campanii beneficiaza orice persoana fizica avand domiciliul stabil in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioadele mentionate.

 

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniilor promotionale

 

Art.5.1. Pentru Modul de desfasurare a acestei campanii citeste si REGULAMENT CAMPANII REDUCERI pe site in sectiunea “Regulament campanii reduceri” sau in sectiune dedicata afisata in subsolul paginii principale a site-ului iar pentru ofertele perioadei curente vor fi afisate pe fiecare produs participant reducerile prin afisarea pretului vechi taiat cat si a noului pret redus, in paginile site-ului https://www.ruginescu.ro .

 

Art. 5.2. In cazul existentei/aparitiei posibilitatii de returnare a unui produs participant la campanii, se vor aplica prevederile descrise in “Termeni si conditii”, “Politica de retur” de pe site.

 

Articolul 6. Modalitate identificare si cumparare

 

6.1. O persoana poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul mai multor promotii.

 

6.2. Conditiile de transport si livrare se vor aplica conform prevederilor descrise in “Termeni si conditii” si “Informatii livrare”.

 

Articolul 7. Limitarea Raspunderii

 

Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

 

7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campaniile.

 

7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanii care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniilor.

 

Articolul 8. Taxe si impozite

 

Organizatorul campaniilor este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezentele campanii se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

 

Articolul 9. Litigii

 

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campaniile promotionale se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

Articolul 10. Intreruperea campaniei promotionale

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campaniile promotionale sau de a modifica regulamentul si anexele acestuia, oricand pe parcursul desfasurarii acestora, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site).

 

Articolul 11. Regulamentul promotiilor este afisat si disponibil pe site-ul https://www.ruginescu.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiilor.