fbpx
Logo Ruginescu

Experți în debitare decorativă. Producem garduri, porți, balustrade traforate și decorațiuni

Instagram
Ploiești, Prahova, Rudului 262 0728 455 871

Politica de retur

  /  Politica de retur

Returnare, rev. 0 / 18.06.2021

In cazul in care produsul nu vi se potriveste sau nu sunteti multumit de el aveti posibilitatea sa il returnati in termen de 14 zile calendaristice de la livrare, conform O.G. 130/2000.

Pentru a returna un produs va fi necesar sa ne contactati pentru a stabili conditiile returului. Avem nevoie sa specificati care sunt motivele returnarii si de asemenea sa specificati modalitatea de compensare:

  • inlocuirea produsului cu unul identic sau alt produs de pe stoc;
  • primirea banilor inapoi

Daca alegeti inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc si din aceasta operatiune rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:

  • daca produsul ales de dumneavoastra are o valoare mai mica decat cea a produsului initial noi va vom returna diferenta in contul dumneavoastra bancar
  • daca produsul ales de dumneavoastra are o valoare mai mare decat cea a produsului initial veti plati diferenta la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar.

In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne transmiteti contul d-voastra bancar, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 15 zile de la receptionarea coletului de catre QUALITY INSPECTOR S.R.L., în contul bancar indicat.

In cazul in care produsele sunt returnate datorita unei neconformitati constatate de catre client (articol/colorit/dimensiuni diferite de cele comandate, probleme de calitate ale produselor) toate costurile de transport vor fi suportate de catre QUALITY INSPECTOR S.R.L., in caz contrar costurile de transport vor trebui suportate de client (taxa de transport se refera la taxa perceputa pentru expedierea coletului de la client catre QUALITY INSPECTOR S.R.L., dar si de la QUALITY INSPECTOR S.R.L. catre client).

Pentru a putea returna un produs trebuie ca acesta sa nu prezinte semne de utilizare si sa nu fie deteriorat.

In conformitate cu OUG 34/2014, ARTICOLUL 16 – Exceptări de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 915 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale, furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de client sau personalizate în mod clar;