fbpx
Logo Ruginescu

Experți în debitare decorativă. Producem garduri, porți, balustrade traforate și decorațiuni

Instagram
Ploiești, Prahova, Rudului 262 0728 455 871

Ruginescu

  /  Noutăți   /  Panouri traforate – solutia perfecta pentru o casa de vis
Panouri traforate gard

Panouri traforate – solutia perfecta pentru o casa de vis

Vrei să adaugi stil curții tale și să transformi exteriorul casei într-un spațiu modern? Bineînțeles, interiorul locuinței tale contează foarte mult, însă să nu uităm că și exteriorul întregește termenul de ,,acasă’’. Așadar, zi de zi, când mergi la serviciu sau când pur și simplu stai și savurezi o cafea pe terasă, gardul este cel pe care îl vezi. Însă care ar fi soluția pentru un gard modern, care dă strălucire grădinii tale?

În cele ce urmează vom discuta despre panouri traforate, de la detalii despre ce sunt acestea până la avantajele pe care le au. Hai să vedem!

Ce sunt panourile traforate?

Așa cum am precizat, când vine vorba de a locui la casă, gardul este primul element care iese în evidență. Acesta trebuie perfect integrat în conceptul și stilul casei, oferind inspirație și rafinament. Tocmai de acea, gardurile moderne sunt resursele arhitecturale ale timpului nostru, fiind foarte utile pentru designeri, arhitecți și designeri, reușind satisfacerea celor mai exigente gusturi. De asemenea, cel mai valoros beneficiu al acestor panouri traforate este adaptabilitatea rapidă la diferite structuri de coloane din metal și beton.

De altfel, din punct de vedere tehnic, gardul metalic perforat este definit ca un panou, care va completa aspectul exterior al casei sau locului unde se dorește a fi amplasat. Prin urmare, se va remarca nu numai prin faptul că este diferit de gardurile din beton sau piatră, ci și prin modelul, culoarea și stilul pe care dorești să îl alegi.

Avantaje – de ce să alegi panouri traforate?

Printre cele mai importante aspecte ale gardurilor din metal traforat amintim:

  • Design și aplicabilitate:

 

Spre deosebire de alte materiale de construcție precum lemn, sau sticlă, în ceea ce privește panouri traforate, aici nu există restricții privind proiectarea lor. Poți opta pentru un stil clasic și atemporal de perforație rotundă sau pătrată sau să alegi un design arhitectural minimalist. Totul depinde de preferințe, putând chiar să îți personalizezi gardul exact după bunul plac.

  • Durabilitate:

Fiind conceput din metal, gardul se va bucura de o durabilitate pe termen lung. Echipa Ruginescu oferă consultanță gratuită cu privire la proiectul și ideile pe care le aveți, punând accent luând în considerare și alți factori orecum ar fi expunerea la mediu, cerințele de siguranță și rezistență etc.

  • Rezistență și securitate:

Un alt avantaj este reprezentat de rezistența în timp, aceste panouri traforate fiind o una dintre cele mai sigure și durabile opțiuni în materie de garduri.

  • Gamă largă de modele și culori:

Așa cum am menționat anterior, în funcție de gusturi și preferințe, panourile traforate pot și personalizate. Astfel, poți opta pentru culoarea și modelul care îți place și care consideri că este cel mai potrivit stilului tău.

Ce trebuie să ai în vedere când alegi un gard traforat?

 

Ei bine, acum că am prezentat o parte din avantajele alegerii unui gard traforat pentru casa ta, haide să vedem la ce trebuie să fii atent atunci când urmează să faci alegerea. 

  • Modelul ales;
  • Terenul unde va fi montat;
  • Costul 

 

Ruginescu.ro – consultanță, design și montaj 

 

Ruginescu.ro dă valoare casei tale și comfortului tău! Astfel, specialiștii te sfătuiesc să alegi cu grijă gardul casei, acesta fiind un detaliu extrem de important care spune povestea ta. Te invităm să descoperi cele mai recente modele de panouri traforate. Echipa noastră stă la dispoziția ta pentru orice nelamurire sau întrebare pe care o ai. Te putem ajuta cu proiectarea și debitarea pieselor de care ai nevoie. Ne concentrăm doar pe produse de calitate și lungă durată care îți vor permite permit să te bucuri de produsele noastre ani și ani de zile. Suntem aici pentru a transforma visele tale în realitate!

Sunteți interesați depanouri traforate? Contactați-ne!

 

Post a Comment