fbpx
Logo Ruginescu

Experți în debitare decorativă. Producem garduri, porți, balustrade traforate și decorațiuni

Instagram
Ploiești, Prahova, Rudului 262 0728 455 871
Despre noi header

Despre noi

d
Despre noi - debitare decorativă

Despre noi – RUGINESCU

a

Ne place să spunem despre noi că avem simțul lucrului bine făcut. Cu responsabilitate, pasiune, răbdare și profesionalism am reușit să ne creem o experiență vastă în domeniul producerii de traforaje decorative din metal sau inox. Fiecare produs care iese pe ușă fabricii noastre este atent verificat pentru a respecta întocmai standardele de calitate și design solicitate.

Producem produse traforate cu model din metal sau aluminiu, după modelul nostru sau modelul clientului, precum: panouri decorative pentru garduri, separatoare spații, balustrade, grătare chic precum și obiecte decorative din metal pentru casă și grădină.

3
Experiență
+100
Modele
+10
Angajati
+300
Clienti

Produse personalizate

a

Designul și aplicabilitatea produselor marca RUGINESCU sunt de neegalat. Nu există limite pentru proiectare. Puteți alege un stil clasic de perforație rotundă sau pătrată sau puteți opta pentru un design minimalist – Nimic mai simplu!

Puteți să vă personalizați proiectul folosind propriile concepte în materie de design. Noi, RUGINESCU, punem în practică ideile solicitate de  dumneavoastră!

Panouri traforate personalizate

Clienți mulțumiți

Testimoniale

a
k

“ Ruginescu ne-a oferit suport pentru multe dintre proiectele noastre pe care am vrut să le punem în practică. Se disting pe piață prin versatilitatea tehnicilor de producție și timpul rapid de execuție. Este un producător pe care îl recomandăm și alături de care dorim să colaborăm și pe viitor”

Anca - Colaborator Ruginescu
k

“Stilul l-am dorit pentru panourile de gard a fost unul curat, cu personalitate și impact. Execuția fidelă a detaliilor din modelul propus, materialul folosit, finisajele au condus la un proiect reșit. Mulțumesc echipei Ruginescu pentru realizarea tuturor ideilor mele. Pentru promptitudine și respectarea termenelor. Mult succes în continuare!”

Cristina Silva - Client Ruginescu
d

“Am apelat la echipa Ruginescu pentru a realiza niște panouri decorative de interior, după un model prestabilit. Rezultatele au fost peste așteptări! Recomand cu toată încrederea. ”

Stela - Designer interior