3

EXPERIENȚĂ

100

MODELE
employee_group_line

10

ANGAJATI

300

CLIENTI

DESPRE NOI – RUGINESCU

Ne place să spunem despre noi că avem simțul lucrului bine făcut. Cu responsabilitate, pasiune, răbdare și profesionalism am reușit să ne creem o experiență vastă în domeniul producerii de traforaje decorative din metal sau inox. Fiecare produs care iese pe ușă fabricii noastre este atent verificat pentru a respecta întocmai standardele de calitate și design solicitate.

Producem produse traforate cu model din metal sau aluminiu, după modelul nostru sau modelul clientului, precum: panouri decorative pentru garduri, separatoare spații, balustrade, grătare chic precum și obiecte decorative din metal pentru casă și grădină.

Despre-noi-debitare-decorativa.png
Panouri-traforate-personalizate.png

PRODUSE PERSONALIZATE

Designul și aplicabilitatea produselor marca RUGINESCU sunt de neegalat. Nu există limite pentru proiectare. Puteți alege un stil clasic de perforație rotundă sau pătrată sau puteți opta pentru un design minimalist – Nimic mai simplu!

Puteți să vă personalizați proiectul folosind propriile concepte în materie de design. Noi, RUGINESCU, punem în practică ideile solicitate de  dumneavoastră!