fbpx
Logo Ruginescu

Experți în debitare decorativă. Producem garduri, porți, balustrade traforate și decorațiuni

Instagram
Ploiești, Prahova, Rudului 262 0728 455 871

Ruginescu

  /  Decorațiuni grădină   /  Decorațiuni de grădină din tablă
Decoratiuni de gradina din metal

Decorațiuni de grădină din tablă

O grădină cu adevărat frumoasă este aceea care reușește să surprindă vizitatorii într-un mod cât mai plăcut. Fie că veți apela la un specialist, fie că vă veți ocupa chiar dumneavoastră de amenajarea grădinii, aveți în vedere utilizarea adecvată a decorațiunilor pentru exterior. Cu toții am observat gama de păsări, ciupercuțe, căprioare, broaște și cerbi pentru grădină din tablă de oțel vopsit sau ruginit. Decorațiunile de grădină sunt acel retuș final care dau viață gazonului, straturilor de legume sau flori, jardinierelor,

Dacă și dumneavoastră vă doriți o grădină de vis care să impresioneze prin gama variată de plante și prin decorațiunile de grădină alese cu grijă, vă propunem decorațiunile de grădină din tablă.

De ce sa alegi decorațiuni de grădină din tablă?

Decorațiunile de grădină din tablă sunt o alternativă avantajoasă dacă vă doriți să vă decorați grădina fără să fie nevoie să faceți un împrumut la bancă pentru aceasta. Decorațiunile de grădină din tablă se găsesc în sute de modele, diferite dimensiuni și culori. De la animale la păsări, fântâni și chiuvete antice, la vase pentru plante, acestea sunt rezistente la temperaturi ridicate, la umiditate, dar și la frig. Unde mai pui că decolorarea sau ruginirea naturală produse în timp aduc un plus de valoare decorațiunii din grădina dumneavoastră?

Cum imi aleg decorațiunile de grădină?

Alegerea decorațiunilor de grădină devine o sarcină serioasă dacă vreți ca aceasta să impresioneze plăcut și să fie în armonie cu spațiul exterior. Extrem de important este și mesajul pe care doriți ca grădina dumneavoastră să îl transmită. Spațiul exterior, ca și cel interior, trebuie să transmită o stare celui care o privește sau se plimbă prin acesta.

Grădina filozofului

gradina filosofului

O grădină proiectată cu succes este una care reflectă atât spiritul, cât și nevoile proprietarului său. Unii dintre noi suntem artiști, folosim plante și bolovani pentru a picta imagini cu noi înșine și cum percepem lumea. Mulți dintre noi suntem colecționari, prezentându-ne comorile care trebuie să fie cele mai noi și cele mai mari. Câțiva dintre noi suntem filozofi, o rasă introspectivă, profund gânditoare, care prețuiește o grădină care reflectă singurătatea și reflecția. Poate că aveți o latură reflexivă sau introspectivă care influențează modul în care percepeți lumea și doriți să construiți o grădină care să spună acea poveste. Sau poate aveți un prieten filozof cu o grădină care pur și simplu nu are sens pentru dvs. și căutați să o înțelegeți.
Ei bine, în acest caz ideea de bază este că grădinile de dimeniuni mari, grădinile expansive – cel mai adesea alese depersoanele gânditoare, au nevoie de o piesă de decor de dimensiuni mari. În exemplul de mai jos vedeți cum o decorațiune de grădină mare, alături de decorul copacilor masivi, creează un element de surpriză care se pretează la o dispoziție filozofică. Mai mult decât atât, veți observa că acest tip de grădini pe cât de simple sunt în aparență, pe atât de complexe sunt când vine vorba de design.

Grădina tradiționala

gradina traditionala

Amenajarea peisagistică tradițională nu este îndrăzneață, ci este ceva ce poți vedea peste tot. Cu toate acestea, grădinile tradiționale care sunt făcute ca la carte atrag atenția instantaneu, se potrivesc oricărui stil de casă și evocă un sentiment de grație și o legătură cu trecutul.
Deși tradiționalul poate lua multe forme, de la moșia de țară englezească la stilul francez și chiar la un indiciu al grădinii clasice de cabane, un lucru care leagă peisajele tradiționale este verdeața. Gazonul ancorează spațiul, iar copacii joacă un rol major. Sigur, există explozii de culoare, dar în general, verde este tema dominantă.
Oamenii sunt atrași de spațiile tradiționale. Acestea vă permit să vă relaxați și să vă simțiți ca acasă în timp ce admirați peisajul. Și nu asta vrei cu adevărat de la grădina dumneavoastră? Pentru o astfel de grădină, decorațiunile cele mai potrivite sunt vasele de mari dimensiuni pentru plante, ușile decor din tablă, păsări sau fântâni decorative din tablă.

Grădina japoneza

gradina japoneza

O grădină japoneză poate părea goală și minimalistă, dar proiectarea unei adevărate grădini japoneze nu este o sarcină simplă. Fiecare element al designului său este ales și plasat cu atenție pentru a crea un aspect de o frumusețe perfectă, care reflectă lumea naturală în afara pereților grădinii. Este nevoie de timp și efort, iar o adevărată grădină japoneză nu este niciodată terminată, așa cum natura se schimbă mereu.
Iată un exemplu de amenajare a unui colț de grădină japoneză în imaginea de mai jos. Arțarii japonezi de pe ambele părți ale cărării, pe lângă faptul că oferă o pată strălucitoare de culoare într-un peisaj altfel verde, se potrivesc în ceea ce privește culoarea și amplasarea, dar contrastează complet ca dimensiune. Felinarul și bolovanul vertical se potrivesc ca mărime și culoare, dar diferă ca formă, de la evident artificial la natural. Chiar și culoarea gardului de inspirație asiatică se potrivește cu cea a scoarței copacului și ambele se potrivesc perfect cu culorile întregului cadru.
Pentru o astfel de amenajare aveți nevoie de decorațiuni de grădină care să imite elementele naturale sau care se încadrează pefrect decorului, ca și cum ar fi fost acolo dintotdeauna. Alegeți fântâni sau felinare. Pentru ca sunetul să fie natural, aveți în vedere decorațiunile de grădină din tablă care imită clopotele, clopoțelele de vânt, ierburile ornamentale – toate introduc sunete unice și subtile în grădină.
Evident, posibilități de a decora o grădină sunt infinite. Alegeți plantele în funcție de nevoile lor de sol, umiditate și lumină. Folosiți-vă de cadrul natural și aduceți cât mai puține modificări terenului (dâmburile de pământ care par neatrăgătoare la prima vedere pot deveni adevărate zone de intres pentru crearea unui peisaj care să imite dealurile înverzite). Alegeți cu grijă decorațiunile de grădină pentru a aduce un plus valoare spațiului dumneavoastră exterior.
Post a Comment