fbpx
Logo Ruginescu

Experți în debitare decorativă. Producem garduri, porți, balustrade traforate și decorațiuni

Instagram
Ploiești, Prahova, Rudului 262 0728 455 871

Ruginescu

  /  Balustrade traforate   /  De ce sa alegi balustrade traforate pentru locuinta ta?
Balustrade traforate

De ce sa alegi balustrade traforate pentru locuinta ta?

Indiferent că discutăm despre o terasă sau un balcon, balustrada traforată este un element ce oferă un stil aparte și modern locuinței tale. De asemenea, pe lângă rolul de protecție pe care îl are, balustrada pentru balcon are și un rol decorativ  ce nu trebuie neglijat.

 Așadar, dacă îți dorești să renovezi sau ai de ales ultimele finisaje ale viitoarei tale case, aruncă o privire peste articolul de mai jos pentru a vedea motivele pentru care merită să alegi balustrade traforate. În cele ce urmează vom prezenta ce sunt aceste balustrade traforate, avantaje, dar și alte detalii care v-ar putea fi de folos.

Ce sunt balustradele traforate?

Balustrada este una dintre principalele elemente de siguranță ale unei scări, împiedicând eventualele alunecări prin delimitarea marginea treptelor. Asemeni gardurilor traforate, balustradele sunt produse moderne, fiind una dintre cele mai apreciate alegeri de arhitecți și designeri. Pe lângă faptul că dă o notă elegantă casei, unul dintre cele mai importante aspecte ce țin de balustradele traforate este faptul că sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate. Acest lucru înseamnă faptul că vor rezista în timp și nu va trebui să le schimbați în viitorul apropiat din nou.

De altfel, modelele traforate decorativa au câștigat tot mai mult teren în amenajarea locuințelor. Datorită caracteristicilor acesteia, balustrada traforată este ideală atât pentru aplicații structurale, cât și pentru cele decorative. Poți descoperi întreaga gamă de produse traforate, de la balustrade, fațade, scări, măști decorative și mobilier.

De ce să alegi balustrade traforate?

Ei bine, acum că am explicat ce reprezintă balustradele traforate, a venit timpul să prezentăm care sunt principalele avantaje ale acestora.

  • Design modern: Spre deosebire de alte materiale din care sunt confecționate balustradele (de exemplu, lemn, sticlă sau alte materiale), nu există nici un fel de limitare în ceea ce privește modelul pe care îl doriți. Așadar, poți alege un model arhitectural minimalist sau unul cu perforații rotunde. Exact cum îți place! Astfel, te poți bucura de balustrada traforată mult visată!
  • Durabilitate:  Având în vedere că balustradele sunt concepute din metal, implicit durabilitatea acestora este ridicată. În acest sens, nu trebuie să-ți mai faci griji despre condițiile climatice, rezistența sau securitatea. Balustradele traforate sunt 100% rezistente, gradul de durabilitate fiind unul ridicat.
  • Gamă largă de modele: Așa cum am precizat anterior, modele sunt variate. Așadar, indiferent de preferințele tale, cu siguranță, vom găsi o soluție care să te mulțumească. Modelul perforat poate fi personalizat, în funcție de gusturile tale și de stilul casei.
  • Montaj: Balustradele se montează, în general, extrem de rapid, comparativ cu restul componentelor unei scări.

 

Cum alegi balustrada potrivită casei tale?

 

Cel mai important aspect este să optezi pentru un model care îți este pe plac și care, de asemenea, completează restul decorului. Astfel, indiferent de locul unde va fi montată, interior sau exterior, trebuie să există o bună armonie a elementelor.

Însă, cu toate acestea,  pe lângă acest aspect, trebuie să ai în vedere faptul că balustrada trebuie să fie adaptata nevoilor casei și să fie realizata din materiale de calitate, care sa confere siguranta. 

Ruginescu.ro – consultanță, design și montaj

Ruginescu.ro dă valoare casei tale și comfortului tău! Astfel, specialiștii te sfătuiesc să alegi cu grijă toate balustradele casei tale. De asemenea, punem accent pe procesul de lucru rapid, principalul nostru obiectiv este scurtarea timpului de producție și livrare. Te invităm să descoperi cele mai recente modele de balustrade traforate. Echipa noastră stă la dispoziția ta pentru orice nelamurire sau întrebare pe care o ai. Te putem ajuta cu proiectarea și debitarea pieselor de care ai nevoie. Ne concentrăm doar pe produse de calitate și lungă durată care îți vor permite permit să te bucuri de produsele noastre ani și ani de zile. Suntem aici pentru a transforma visele tale în realitate!

Sunteți interesați de garduri traforate? Contactați-ne!

Post a Comment